Görsel Yansıma” dan Görsel şölen

 Görsel Yansıma” dan Görsel şölen

Zeytinli çağdaş sanat birimlerinden AKADEMİ ZEYTİNLİ, yeni bir etkinlikle yeniden Körfez halkı ile buluştu.





Zeytinli Belediyesi`ne bağlı çağdaş sanat birimlerinden  birisi olarak faaliyetlerine 24 Eylül 2010 tarihinde başlayan AKADEMİ ZEYTİNLİ, yeni bir etkinlikle yeniden Körfez halkı ile buluştu.

Birime bağlı, Resim Bölümü Sorumlusu; Sn.Emel Tuna yönetiminde eğitim gören katılımcıların 2011-12 öğretim döneminde üretmiş olduğu yapıtlardan oluşan `Görsel Yansıma` başlıklı karma resim sergisi, 27 Haziran-27 Temmuz 2012 tarihleri arasında `Akademi Zeytinli Sergi Salonu`nda sergilendi.
Kağıt işlerden, akrilik ve yağlı boya çalışmalara,  kolaj  yanı sıra ahşap, metal, tekstil ve doğal malzemelerden üretilmiş yaklaşık 50 adet çalışmadan oluşan sergide, toplam 25 katılımcının eserleri yer aldı.

13-27 Temmuz 2012
tarihli sunumda; Gürgün AKTAN, Hatem BAL, Hayriye BÖLÜKBAŞI, Cesim ÇELİK, Mustafa DEVELİ, Onur EREN, Nudiye ERDEMLİ, Nedime ERKAN, Belgin KAYNAROĞLU, Habibe KIR, Kübra KIRIM, Serap MÜLAZİMOĞLU, Aysel SAĞLAM ve Ayla ŞEN`in yapıtları sergilendi.

Belediye Sanat Danışmanı
Sn.Halilhan Dostal 2011-12 Öğretim Yılı kapsamında ve AKADEMİ ZEYTİNLİ katılımcıları tarafından üretilen yapıtları bir araya getiren sergiler zincirinin; `Cumhuriyet`, `Köprü` ve `Yeni Yıl``dan sonra 4. ayağını oluşturan `Görsel Yansıma` başlıklı serginin gördüğü ilgiden memnun olduğunu dile getirdi.

Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın açılışını yaptığı Görsel Yansıma” ya sanat severlerin ilgisi büyük oldu. Resim bölüm sorumlusu Emel Tuna sergide Başkan Arslan'a eşlik ederken her eserle tek tek ilgilenen Başkan Hasan Arslan'a eserler hakkında bilgi verdi. Başkan Arslan öğrencilerimiz öğrenimlerine yeni başlamalarına rağmen gayet başarılı, hepinizi yaptığınız eserlerden ve bu çabanızdan dolayı tebrik ediyorum yapılacak sanat sergilerinde ve projelerde en büyük destekçiniz biz olacağız dedi. Başkan Arslan Resim bölümü sorumlusu Emel Tuna'ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı